Szívféreg megelőzés

Kedvezményes szívféreg megelőzés, 2021 július 13-16-ig félárú szívféreg-szűréssel

Kullancs, atka, bélféreg? Szinte követhetetlen,milyen sokféle parazita ellen kellene védekezni! És már szívférges kutyák is vannak Baranya megyében. Kívülről többségükön nem látszik még a betegség, amely alattomosan alakul ki, és súlyos szívkárosodást, akár elhullást is okoz.

A szívférgek emberben is megtelepedhetnek, és még ha nálunk nem is okoz halálos betegéget, ez nagyon kellemetlen lehet. A kezeletlen állatokból vért szívó szúnyogokon át fertőződhetünk mi is. A kutyák védelmével CSALÁDUNKAT, EGÉSZSÉGÜNKET IS ÓVJUK!

Amelyik kutya szívférges lesz, többszázezer forintba kerül és fél évbe telik a gyógykezelése, amely kockázatos, illetve előrehaladott esetben akár sikertelen is lehet.

Sajnos jelenleg NINCS olyan készítmény kutyáknak, amely egyszerre minden veszélyes parazitájuk ellen hatásos, de mindig akad az adott kutyára legjobb és leggazdaságosabb kombináció! Csak össze kell hangolni, és megfelelő időpontokban használni.

A megelőzés stresszmentes, és sokszor ízletes is! Többnyire finom tabletták beadásából, vagy tarkóbőrre cseppentésből áll.

DE MELYIK KOMBINÁCIÓ A LEGJOBB AZ ÖN KUTYÁJÁNAK? Segítünk megtalálni! Tegyük együtt egyszerűvé szeretteink védelmét!

  1. Előre foglalt időpontban állatorvosunk INGYENES TANÁCSADÁSSAL segít a termékek között életmód szerint választani, és ha egész évre megvásárolja nálunk a teljes körű (külső és belső) parazita-ellenes védelemre szolgáló termékeket, 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK RÁJUK;
  2. Emailben értesítést küldünk, mikor kell beadnia a tablettát, vagy felcseppenteni a spot-ont, cserélni a nyakörvet, Önnek nem kell ezeket külön számontartania;
  3. A fentiek mellé MOST 3 NAPIG (2021. július 13-16.) FÉLÁRON VÉGZÜNK SZÍV- ÉS BŐRFÉREGSZŰRÉST (11 000Ft helyett 5500Ft), amely a sikeres készítményválasztás alapfeltétele.

Időpontot az alábbi linken foglalhat:

https://harsfautiallatorvosirendelo.booked4.us/Calendar/Calendar/2

Ne feledje, a félárú szívféregszűrés CSAK 3 NAPIG él! Foglaljon most!