Pályázat

Kedvezményezett neve: ORBIVET Kft.

Projekt megnevezése: Az ORBIVET Kft. eszközbeszerzéseinek támogatása a hátrányos helyzetű hosszúhetényi telephelyén

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.9-20-2021-00261

Vissza nem térítendő támogatás összege: 6.818.000,- Ft

A finanszírozás típusa: Vissza nem térítendő támogatás

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2022.05.31.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Az ORBIVET Kft. versenyképességének javítására több mint 6 millió forintos európai uniós támogatást nyert. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzat az elszámolható költségek 70%-át finanszírozta.

A projekt megvalósítási helyszíne az ORBIVET Kft. telephelye, a 7694 Hosszúhetény, Fő utca 109., 235/2 helyrajzi szám alatti ingatlanunk. A projekt keretében eszközbeszerzés és bértámogatás valósul meg. A fejlesztés során 1 db Ultrahangos sebészeti generátor kerül beszerzésre. Ezen felül 1 fő munkatársunk bértámogatása valósul meg 12 hónapon keresztül.

A fejlesztés elsődleges célja a cég piaci pozíciójának megerősítése, fejlesztése és a gazdaságos működés és erőforrások-felhasználásának megerősítése, az általunk nyújtott szolgáltatások magas színvonalának megtartása. A projektnek köszönhetően a hátrányos helyzetű Hosszúhetény településen lévő ORBIVET Kft-nél az egyenlőtlenségek csökkennek, amely a hátrányos helyzetű térség felzárkóztatását célozza meg.


Projekt megnevezése: Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztés az Orbivet Kft-nél

Projektazonosító száma: GINOP-4.1.1-8-4-4-16-2017-00277
Kedvezményezett: ORBIVET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Vissza nem térítendő támogatás összege: 4 567 500,- Ft
Támogatási intenzitás: 45%
Szerződött kölcsön összege: 4 567 500,- Ft
A finanszírozás típusa: Vissza nem térítendő támogatással kombinált hiteltermékkel.
Projekt befejezésének dátuma: 2018.12.19.

Projekt bemutatása:
EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉS AZ ORBIVET KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.-NÉL

Az Orbivet Kft. energetikai fejlesztésre több mint 4,5 millió forintos európai uniós támogatást nyert. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap az elszámolható költségek 45%-át finanszírozza.
A projekt megvalósítási helyszíne 7627 Pécs, Hársfa út 27. hrsz. 38936 alatti ingatlan, ami állatorvosi rendelőként üzemel. A pályázat keretében az épület homlokzati hőszigetelése, a tetőtér hőszigetelése, a fűtési rendszer korszerűsítése és napelemes rendszer elhelyezése valósult meg. Az energetikai fejlesztés hatására jelentős mértékű erőforrás megtakarítást értünk el, a korszerű hőszigetelésnek köszönhetően jóval kevesebb fenntartási költséggel bír az épület. A fejlesztés eredményeként az energetikai besorolása az épületnek elérte a BB (Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő) szintet.