Rólunk

Pécsett 2009. április 15-én nyílt meg állatorvosi rendelőnk. A kezdetektől kifejezetten kutyák és macskák gyógyításával, betegségeinek megelőzésével foglalkoztunk

Pécsett 2009. április 15-én nyílt meg állatorvosi rendelőnk. A kezdetektől kifejezetten kutyák és macskák gyógyításával, betegségeinek megelőzésével foglalkoztunk

„Erről van szó. Az állatok kiszámíthatatlanok, tehát a mi életünk is kiszámíthatatlan. Kis diadalok és bukások hosszú sorozata, s az embernek igazán szeretnie kell, hogy ne adja fel.”

-James Herriot

Minden megtalálható rendelőnkben, ami kedvencének ellátásához szükséges

  • kényelmes váró
  • vizsgáló
  • műtő
  • röntgen
  • ultrahangos fogkő-depurátor
  • állat mellett végezhető labor- és mikroszkópos vizsgálatok
  • gyorstesztek

Szaklaborok

Komolyabb vizsgálatokhoz a ország legrangosabb szaklaboratóriumaival állunk kapcsolatban, a lehetőségeinket meghaladó esetekhez az elérhető legmegbízhatóbb szakemberekhez referáljuk pácienseinket.

Magasan Képzett Orvosaink

Köszönjük, ha megtisztelnek minket bizalmukkal, és állatukat ránk bízzák! Ígérjük, hogy úgy bánunk velük, mint a sajátjainkkal.

Magasan Képzett Orvosaink

Köszönjük, ha megtisztelnek minket bizalmukkal, és állatukat ránk bízzák! Ígérjük, hogy úgy bánunk velük, mint a sajátjainkkal.

Dr. Orbán Ágota

A szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban speciális biológia tagozatán érettségiztem, innen egyenes út vezetett az Állatorvosi Egyetemre, ahol 2000-ben cum laude diplomáztam. Belgyógyászati gyakorlatomat az Utrechti Állatorvosi Fakultás Belgyógyászati Tanszékén töltöttem Hollandiában. Gyakornokként az Egyetem Sebészeti és Szemészeti tanszékén dolgoztam.

Telefonszámom:  +36 30 20 26 492

Dr. Orbán Péter

Amióta az eszemet tudom, állatorvos szerettem volna lenni – vagy asztalos. A sors a mozgó élőlények felé vitte utamat. Az Állatorvos-tudományi Egyetem elvégzését követően egy budapesti állatkórházban szerezhettem két éven át gyakorlatot az állatok gyógyítása és betegségeik kezelése terén, majd Pécsre kerülve saját rendelőt nyitottam a régi kertvárosi részen. Ezután az állategészségügyi hatósági vonalon töltöttem el éveket, majd a Hársfa úti és Hosszúhetényi rendelőt feleségemmel együtt létrehozva visszatértem a gyógyító munkához.

Ha bármi kérdése van, keressen bátran: +36 30 600 1260

Dr. Maza Norbert

Kutyák és macskák mellett lovak, sertések és baromfi gyógyításával is foglalkozik. Távlovas versenyeken nemzetközi 2* állatorvos. Kell ide még egy kis szövegelés, hogy lecsússzon rendesen a fehér rész.

Szombat délelőtt 9-11-ig rendel, háznál lát el állatokat, és szükség esetén hétköznap helyettesít (tel.: 06-30-650-1071)

Dr. Szilágyi Máté

Dr. Szilágyi Máté állatorvos vagyok, 2014-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Fő területem a kisállat gyógyászat, dolgoztam országszerte több praxisban is, és pár éve elkezdtem lovakkal is foglalkozni.

A kedvenc területeim az ortopédia, a neurológia és a mozgásszervi rehabilitáció, valamint az alternatív állatgyógyászat, ezért főleg ezekben a témákban igyekszem elmélyedni amennyire csak lehet.

Németh Petra

Amióta az eszemet tudom állatok vettek/vesznek körül. Volt köztük tehén, disznó, tyúk, macska, kutya, teknős, rágcsálók. Szóval majdnem mindenből egy kicsi. Gyermekkori állatok iránt érzett szeretetem a mai napig nem változott semmit! Bár legszívesebben kutyákkal foglalkozom, róluk olvasok, próbálok tőlük tanulni. 

Jelenleg egy befogadott macskám, egy örökbefogadott kutyám, és egy menhelyen élő kutya van az életemben, akit már 3 éve pártolok. 

Már 3 éve dolgozom állatorvosi asszisztensként! Nagyon szeretem a munkámat, és a csapatot akikkel dolgozom!

Ács Anikó Virág

Mindig is állatok vettek körül, házi kedvencek és haszonállatok is egyaránt. Gyerekkoromban nem elégedtem meg a hörcsög, tengerimalac, cica, kutya, papagáj állománnyal – szüleim örömére ennél extrémebb állatokat is hazacipeltem, mint pl. pele, gyík, kárász, stb. Felnőttként a szenvedélyem nagyobb súlyra terjedt: nyulak, birkák, és az örök szerelem, a ló.

A gimnáziumi évek alatt emelt szintű biológiát tanultam, egyértelmű volt számomra, hogy ez a terület érdekel. Egy egészségügyi főiskola elvégzése után, 2018 elején végül állatorvosi asszisztensként kezdtem el dolgozni a rendelőben.