Dr. Orbán Ágota

Makón születtem. Lakótelepi gyerekként rengeteg időt töltöttem állat utáni könyörgéssel, aminek szüleim (utólag joggal) mereven ellenálltak. Ennek tudható be, hogy hűtőnk kolbásztartalmát gyakran osztottam meg a környék kóbor kutyáival, kutyalakást építettem nekik dobozokból a ház mögött és a lépcsőházban (sose használták), és ismerős idős hölgyek kutyáit kértem kölcsön sétáltatáshoz. Sebeiket lapulevéllel és mély együttérzéssel ápolgattam. Természetesnek tűnt, hogy állatorvos legyek, és ezzel minden megoldódik. Mentségemre az szolgálhat, hogy tényleg fogalmam sem volt, mit csinál egy állatorvos.

A szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban speciális biológia tagozatán érettségiztem, innen egyenes út vezetett az Állatorvosi Egyetemre, ahol 2000-ben cum laude diplomáztam. Belgyógyászati gyakorlatomat az Utrechti Állatorvosi Fakultás Belgyógyászati Tanszékén töltöttem Hollandiában. Gyakornokként az Egyetem Sebészeti és Szemészeti tanszékén dolgoztam.

Már felnőttként végre lehetőségem nyílt az állattartásra is: boldog gazdája vagyok Gyömbérnek, a leonberginek, Lalának, a nyalogatósnak, és Murcinak, az antiszociálisnak.

Ha bármi kérdése van, keressen bátran: 0630 895 1977

Rendelési idő:

hétfő, szerda, csütörtök, péntek: 8-11 óra
kedd: 14-18 óra

Eseti változások lehetnek, ezzel kapcsolatban telefonon érdeklődhet!