Dr. Szilágyi Máté

mate-1551780268.jpgDr. Szilágyi Máté állatorvos vagyok, 2014-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Fő területem a kisállat gyógyászat, dolgoztam országszerte több praxisban is, és pár éve elkezdtem lovakkal is foglalkozni.

 

Munkámat tekintve a Hársfa úti rendelő csapatát erősítem, illetve dolgozok még Veresegyházon a MediPet Kisállat Rehabilitációs Centrumban és saját kijárós praxisomban is.

 

A kedvenc területeim az ortopédia, a neurológia és a mozgásszervi rehabilitáció, valamint az alternatív állatgyógyászat, ezért főleg ezekben a témákban igyekszem elmélyedni amennyire csak lehet.

 

Mindig is érdekelt az alternatív vonal, ezért elvégeztem a spanyolországi Chi Institute akupunktúrás képzését, amit azóta is életem egyik legjobb döntésének tartok, továbbá ugyanitt elvégeztem több online gyógynövénytan modult is. Természetesen szeretnék tovább fejlődni, ezért folyamatosan képzem magam, hogy minél hatékonyabb ellátást tudjunk nyújtani kedvenceiknek

Mit tegyen, ha állata elveszett?

Íme néhány hasznos tanács arra az esetre, ha állatunk elveszik. Kinek telefonálhat ez ügyben, hol keresse? Cikkünből megtudja!  Tovább »

dr. Orbán Ágota:
+36 30 20 26 492

dr. Orbán Péter:
+36 30 600 1260
Széchenyi 2020