Szolgáltatásaink

 

Szolgáltatásaink:

Tekintse meg AKUTÁLIS ÁRLISTÁNKAT »

 

Ivartalanítási kedvezmények
A hazánkban jelen lévő, kutyákat és macskákat sújtó szinte összes állatvédelmi probléma jelentősen enyhíthető lenne, ha az ivartalanítás előnyeit minden állat és állattartó élvezhetné!
Erre bizony jó lenne a kutya TB!

De mivel nincs:

  • Amelyik állat az összes ajánlott és kötelező oltását, chipjét nálunk kapta meg, az ivartalanítás árából 10% árengedményt kap.
  • Az ivartalanítás árából 20% kedvezményt kapnak, akik a műtétre egyszerre 2 állatot hoznak.
  • Ha 3 állatot hoznak egyszerre, 2+1 akcióban két ivartalanítási műtét díjáért a harmadikat ingyen végezzük.
  • Az állatok nem kell, hogy egy „háztartásból” érkezzenek, fogjanak össze ismerőseikkel, barátaikkal!

Ellátás háznál
Igény esetén – külön kiszállási díj felszámítása mellett – lehetőség van kedvencét otthonában ellátni, kezelésben, oltásban részesíteni.
Fontos megemlíteni, hogy bizonyos betegségek esetén szakszerű ellátás háznál nem megoldható pl. az állat megfelelő rögzítési lehetőségének, steril körülmények, megfelelő megvilágítás, eszközök stb. hiányában. Emellett a legtöbb állat egyébként is jobban tolerálja a szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat egy idegen helyen, mint saját otthonában, valószínűleg a territoriális viselkedés miatt.

Szuka kutyája akarata ellenére párosodott?

Lehetőség van a párosodás utáni 3. és 5. napon, ismétlődő párzás esetén a 7. napon is beadott injekciókkal a nem kívánt vemhességet megelőzni. Amennyiben a későbbiekben sem szeretnének szaporulatot, sokkal kíméletesebb é...  Tovább »

dr. Orbán Ágota:
+36 30 20 26 492

dr. Orbán Péter:
+36 30 600 1260
Széchenyi 2020